Måndag och ny Bungalow kampanj!

Bungalow Anteckningsblock - Rosabungalowanteck3-3bungalowanteckningsblockBungalow Anteckningsblock - Turkos

Så var det måndag igen och dags att ta tag i alla lösa trådar som inte riktigt blev färdiga förra veckan. Personligen gillar jag att skriva ner listor och komihåg på papper för att få en överblick över vad som behöver göras. Därför passar vår nya Bungalow-kampanj perfekt att presentera idag. Superfina anteckningsblock i glada färger och med ett praktiskt gummiband. Inuti har blocket blanka vita blad så du kan både skriva, rita och skissa fram vad som finns i din fantasi. Insidan av pärmen är färgad i en kontrastfärg vilket ger en fin effekt när du öppnar blocket. Pärmen går dessutom att återanvända då du lätt kan byta ut blocket inuti mot ett nytt, kanske ett randigt om du föredrar det. En fin present och en snygg och praktisk inredningsdetalj i ett. Just nu kan du fynda blocken för 60 kronor istället för 120 kronor!

Först till kvarn och ha en fin måndag!

Cecilia, Udda Tina i Malmö