En underbar mattleverans från Marocko!

Boucharouette Nr. 25 - MattaBoucharouette Nr. 49 - MattaBoucharouette Nr. 3 - MattaNr. 3 - Ull Matta / Berber TäckeBoucharouette Nr. 16 - Matta

Jisses!

Om det är något jag är svag för är det dessa mattor från Marocko som jag tycker är helt fantastiska. Att jobba med unika inredningsdetaljer som dessa är verkligen en fröjd. Ja, jag vet att jag är partisk men jag kan inte släppa dom! Att dom är unika gör också det hela svårare eftersom det finns bara en chans på varje matta. Nu har jag bilvit kär igen och funderar på vilken av dessa skönheter som är min nr.1! Gå in här för att se alla och avgöra vilken som är din..:)

Ha en glad super tisdag,
Cecilia, Udda Tina

P.S Just nu har vi en finfin tävling på vår Instagram där du kan vinna en Udda Tina favorit! Kika in här! D.S