Udda produkter

Upplev en doft av världen…

När du ser den här stämpeln på en av våra produkter, så vet du att det är en unik sak. Något som det bara finns #enendaen av. Vi kallar det en ”Udda produkt”. Dessa udda produkter handplockar Jag (Tina) själv på mina resor i Indien, Afrika och Marocko.

Man vet aldrig vad jag kan hitta, men en sak är säker: det är något vackert och speciellt och jag har valt ut det med kärlek och omsorg. En udda produkt kan vara allt från ett handmålat keramikfat, ett skönt nött soffbord till en underbart mönstrad filt i massor av färger.

Färgerna ja. Just fascinationen för färger, det genuina hantverket och kreativiteten i Indien var det som en gång i tiden födde idén till Udda Tina. Sedan dess har resorna varit många och länderna som besöks blir allt fler.

Nu kan du följa med på Udda Tinas resor du också. Om så bara i form av en udda pryl som du köper till dig själv eller någon du tycker extra mycket om.

Resväskor i alla storlekar, färger och mönster. Och det är ju så det ska vara. Väskor för alla sorters människor och alla sorters resor. Eftersom jag älskar att upptäcka och utforska, så får plåtkoffertarna symbolisera detta.

Porten till Paradiset? Får lust att byta ut entrédörren i Lund. Men min man kanske inte tycker det är en så bra idé?

Ingen ordning, men så inspirerande. Vad kan vi hitta på med detta? Möjligheterna är oändliga och tanken svindlar!

Nu vill jag hem och skylta. Täckena gör mig bokstavligen varm… Picknick i det gröna eller läsa en inredningstidning under körsbärsträdet invirad i favotäcket.

Vilken Udda Tina-kund kommer att sitta i den här soffan? Sådant kan jag filosofera kring när jag hittar ”mina” produkter.