Gör din egen tavelvägg!

tavelvägg
Plåtbokstäver och siffror hittar du här, en perfekt personlig detalj!

tavelvägg1
Fjädern hittade jag utomhus där någon mås hade lagt den och sprayade den guldig – enkelt DIY.

tavelvägg2
Indiska små speglar hittar du här och tavelramar från Bungalow på kampanj finns här.

Något jag gillar är när man kommer hem till någon eller ser inspirationsbilder av personliga och unika tavelväggar med en kombination av saker som säger något om personen som bor där. Det får gärna vara en skön kombo av några vintagefynd, pyssel, ngt nytt och någon oväntad detalj. Många försöker göra tavelväggen ”rätt” men jag tycker egentligen inte att det finns något ”rätt”. Ta det som inspirerar dig och låt det växa fram på väggen tills du känner att du är nöjd. Ditt hem, din borg, go for it!

Njut av helgen och ta minst en extra lång fika,
Cecilia, Udda Tina i Malmö