Fler indiska möbler finns nu i webshopen!

Udda Tina Nattduksbord - Vintage Love nattduksbord2 nattduksbord3Udda Tina Bord - Vintage Lovebord01-2 bord01

Söker du efter den där möbeln som gör att hemmet och inredningen känns mer personlig och unik? Då har du hittat rätt! Udda Tina jobbar med att hitta och välja ut unika vintage möbler som har det där lilla extra och som ingen är den andra riktigt lik. Att ta vara på det unika hantverket och den kultur som ligger bakom är essensen och glädjen i arbetet med att hitta möblerna.

Denna byrå och detta bord är superfina att ha som sängbord, sidobord, blombord eller som piedestal för något annat favoritföremål. Båda möblerna har små unika detaljer som sticker ut och gör det där lilla extra för helhetsintrycket, som kakelplattorna på sidorna av skåpet eller de infällda färgade glasrutorna på bordet. It´s in the details som mina kollegor brukar säga..

Ha en finfin tisdag hörni,
Cecilia, Udda Tina