Happy Lights-påfyllning!

 

blogg107

Nu har vi fyllt på med Happy Lights i massor av härliga färger – perfekta för att skapa den där stämningsfulla myskänslan! <3

 

blogg110Slingorna är fina att hänga på många ställen – det är bara fantasin som sätter stopp, exempelvis runt en hylla, en gardinstång, ett fönster eller ett skåp. De är även underbara att lägga på ett bord när du vill göra en lite extra festlig dukning eller varför inte fylla en vas som dekoration.

 

blogg94Bollarna är gjorda av tunn tråd och finns i massor av härliga färger och kombinationsmöjligheterna är oändliga! Ljusslingorna som du kan köpa till har en vanlig väggkontakt och är till för inomhusbruk. Happy Lights är från Belgien och är originalet.

 

blogg108Udda Tina har valt att erbjuda Happy Lights i lösvikt så du själv kan välja dina färger och designa din egen slinga! Det är även väldigt praktiskt eftersom du kan köpa till ett par bollar för att ändra ljuset på en slinga du redan har, kanske i samband med att du gör om ett rum. Alla bollar kostar 10kr/st.

 

En mysig söndag önskar,

Line, Udda Tina