Nyhet – marockanskt kakel!

Nu har vi fyllt på webbshoppen med flera magiskt fina, dekorativa och unika marockanska kakelplattor! Därför tänkte jag idag att ni skulle få ett litet smakprov här inne på bloggen. Vi börjar med ”Kurbits” – ett vackert kakel med vit botten och ett mönster i senapsgult och klarblått med inslag av rött.

Kurbits-683x1024”Kurbits”

 

Kupolpink-683x1024Kupol Rosa/Röd är en annan vacker nyhet! Mönstret finns även i 3 andra färgställningar: Mintgrön/Brun, Grå/Vit, och Svart/Vit.

 

etoilegreen-683x1024”Etoile Grön” – ett magiskt fint mönster med små stjärnor i grönt. Finns även i flera andra färgställningar!

 

Bubbles2-683x1024”Bubbles” är en annan nyhet med ett grafiskt mönster i senap, blått och vitt som för tankarna till sextiotalet. Finns även i Röd/Rosa/Vit.

 

Sist men inte minst tänkte jag tipsa om ”Aurora” ett fantastiskt fint mönster i grått, svart och vitt:

aurora

Plattorna är ett gediget, gammalt och vackert marockanskt hantverk från konstnärs- och kulturstaden Marrakech. Lägg dem i ett stort eller litet utrymme för att se det fantastiska mönstret breda ut sig och ge karaktär till rummet. Plattorna är även snygga att köpa som dekorativ inredningsdetalj och använda till att ex skapa stilleben i en hylla, fönsterkarm eller varför inte skapa en liten marockansk ö mitt på soffbordet? Se hela utbudet här! 

 

PSST: Visst du förresten att Udda Tina, som en av Sveriges största importörer även kan erbjuda egendesignat marockanskt kakel? Fråga oss gärna :)!

 

HA EN RIKTIGT SKÖN SÖNDAG I SOLEN!

Line, Udda Tina