Vårens mosaikbord!

mosaikbord-bloggMosaik Bordsskiva - Kvadratiskt Svart 40cm

Benstativ Mosaikbord - Runt 40cm Högt
mosaikbord

mosaik-blogg

Dagarna skiftar nu i februari och den ena dagen känns tydligt vårig medans nästa är grå och höstliga vindar blåser. Men de där våriga dagarna är de som jag lägger på minnet och som skvallrar om att det inte är långt kvar nu. Idag vill jag därför visa er vårens finaste mosaikbord! Finns i flera olika storlekar och gillar du inte färgerna vi har valt kan du även göra ditt eget utan extra kostnad! Vill du önska färg själv är beställningstiden ca 6-8 veckor vilket gör att om man beställer nu kommer bordet leveras tillsammans med riktig vår! För att önska färg och storlek släng iväg ett mail till info@uddatina.se så fixar vi resten.

Ha en mysig onsdag,
Cecilia, Udda Tina

P.S Här hittar du alla mosaikborden! D.S