Udda Tina goes trädgård <3 !

kruka1krukaguldrif6mosaik3
Klinker; Kakel; Marockansk

Udda Tina Vintage - Gjutjärnsvask Rosa

Åh nu är det nära!
Mars är runt hörnet, solen skiner och inspirationen har börjar spira som bara den! Just nu håller vi på att förbereda oss för fullt för Trädgårdsmässan där Udda Tina kommer ställa ut en unik inspirerande trädgårdsoas. Är du sugen på att kolla in den med massor av unika krukor, fina terrakotta skapelser, marockanskt kakel, mosaikbord i härliga färger och massa annat fint är du varmt välkommen att komma förbi Trädgårdsmässan 3-6 mars!

Vi vill tacka alla som tog sig tid att komma förbi och hänga med oss i helgen på lagerförsäljningen i Malmö och hoppas ni är nöjda med era fynd :) Och till er som inte hade vägarna förbi kommer det fler chanser längre fram i vår :)!

Ha en skön start på veckan,
Cecilia, Udda Tina