Portar från Indien..

Udda Tina Magiska Portar - Vintage Loveportar1-1portar1portar1-2

Jag vet inte om ni har sett vad som kom ut i vår webshop för bara några dagar sen? Om ni inte har det så låt mig förgylla er måndag med dessa helt underbara vintageportar från Indien!
Portarna är helt magiska och jag kan bara försöka föreställa mig vad de en gång gömt. De är verkligen en sån där wow-detalj som kan få ett helt rum att blomma. De har små unika detaljer som sticker ut och som gör det där lilla extra för helhetsintrycket samtidigt som de är så förbaskat ståtliga. Ett par magiska portar som dessa förtjänar en speciell plats i sitt nästa kapitel så jag hoppas någon blir så där kär som jag känner mig och har plats att låta dom leva upp!

Ta hand om måndagen och unna dig något extra som får dig på gott humör,
Cecilia, Udda Tina