Marockanskt kakel – Nyheter!

Marockanskt kakel - Medaljong Vit/Guld Marockanskt kakel - Versailles Rosa/Vit Marockanskt kakel - Sval Vit/Svart/RosaMarockanskt kakel - Corint Svart/Grå/VitMarockanskt kakel - Gerbera Multi

Marockanskt kakel – Nyheter!

Udda Tina importerar själva fantastiskt fint marockanskt kakel i olika mönster och färger från konstnärs- och kulturstaden Marrakech. Plattorna är ett gediget, gammalt och vackert marockanskt hantverk. Lägg plattorna i ett stort eller litet utrymme för att se det fantastiska mönstret breda ut sig och ge karaktär till rummet. Plattorna är även snygga att köpa som dekorativ inredningsdetalj och använda till att ex skapa stilleben i en hylla, fönsterkarm eller varför inte skapa en liten marockansk ö mitt på soffbordet? Vackert blir det garanterat, nu kvarstår bara att hitta din favorit! Eller varför inte mixa?
Som en av Sveriges största importörer kan Udda Tina även erbjuda dig egendesignad marockanska kakel, fråga oss gärna.
Här kan du se alla mönster och färger, både nyheter och gamla favoriter!

Ha en skön torsdag,
Cecilia, Udda Tina