Designa ditt eget mosaikbord hos Udda Tina!

mosaikbord150404_331Mosaik Bordsskiva - Kvadratiskt Multi 60cmMosaikbord - VitMosaikbord - Gröntmosaik-bloggMosaikbord - Rund Marin

Godmorgon onsdag!

Idag har vi lite vårfeeling nere i Skåne och tänkte därför tipsa er om dessa vackra mosaikbord från Marocko. Ett gediget hantverk ligger bakom dessa bord som är fina att ha både ute och inne. Superfina att ha som små cafébord, pryda med en massa blommor eller annat dekorativt. Hos Udda Tina kan du designa ditt eget bord genom att välja bland olika former, massor av olika färgställningar, mönster och om du vill ha ett högt eller lågt stativ. Gå in här för att kolla runt bland färger, mönster och storlekar!

Om bordet inte finns i lager är beställningstiden 6-10 veckor. Maila oss på info@uddatina.se så ger vi dig ett mer precist leveransbesked för just det bordet du önskar!

En skön lillördag önskar jag er,
Cecilia, Udda Tina

P.S Det går att välja vilken färg som helst – love it! D.S