Underbara Indiska täcken!

Udda Tina Täcke - Happy Flower 150x220 cmUdda Tina Täcke - Dreamy Blue 150x220 cmUdda Tina Täcke - Dreamy Blue 150x220 cmUdda Tina Täcke - Turkos Love 230x280 cmUdda Tina Täcke - Yellow Love 230x280 cmUdda Tina Täcke - Yellow Love 230x280 cm

Höstvädret har börjat ta fart på allvar och höstvinden har de senaste dagarna tagit både Malmö och Lund med storm. Även om det gör det lite extra jobbigt att ta sig hem i motvinden är det desto mysigare när man väl kommit innanför dörren och kan krypa upp i soffan med en kopp te och mysig filt. Min soffa har precis bytt skepnad genom ett av dessa underbara indiska täcken som jag har lagt över soffan vilket gör den extra mysig att krypa upp i. Nu hittar ni täckena även i webbshopen, klicka här så ser ni vilka som finns! Obs, finns bara ett fåtal tillverkade i varje tyg.

Onsdagskärlek,
Cecilia, Udda Tina i Malmö