Söndag och kakelnyheter!

KupolkupolsvartvitMarockanskt kakel - Medina Svart/Vit

Underbara kakelnyheter!

Avslutar bloggveckan med att visa er dessa snygga nyheter som precis kommit till vårt kakelsortiment. Mönstret Kupol känns verkligen rätt i tiden med sitt stilrena runda mönster och Medina gör ett häftigt intryck med det större mönstret som växer fram över golvet. Kaklet kommer från konstnärs- och kulturstaden Marrakech och plattorna är ett gediget, gammalt och vackert marockanskt hantverk. Har man inte plats att lägga det som golv är plattorna även snygga att köpa som dekorativ inredningsdetalj och använda till att ex skapa stilleben i en hylla, fönsterkarm eller varför inte skapa en liten marockansk ö mitt på soffbordet? Vackert blir det garanterat, nu kvarstår bara att hitta din favorit! Eller varför inte mixa?
Som en av Sveriges största importörer kan Udda Tina även erbjuda dig egendesignad marockanska kakel, fråga oss gärna.

Ha en mysig söndag,
Cecilia, Udda Tina i Malmö