Fredag och höstmys!

stearinljuslyktor1Ljuslykta - Marocko Light GreyLjuslykta - Marocko Light PeachLjuslykta - Marocko Light Black Gold Ljuslykta - Marocko Light Black GoldLjuslykta - Marocko Light Black

Godmorgon efterlängtade fredag!

Idag blåser det lite extra mycket här nere i Skåne och jag känner mest för att krypa tillbaka in under täcket, göra en kopp te, tända massa ljus och läsa en såndär bok som man fastnar i direkt. Men helgen är nära! Idag passar det därför utmärkt att visa er våra senaste favoriter i ljuslyktväg. Dessa lyktor är gjorda i stearin vilket ger ett väldigt mjukt vackert sken som skapar harmoni och lugn i rummet. Lyktorna finns i fyra färger, två former och med olika vackra små fönster, kolla in alla varianter här.

Ha en mysig höstfredag och ta hand om varandra,
Cecilia, Udda Tina i Malmö