Påfyllt med unika vintage plädar från Indien!

Unikt Täcke - Purple MeadowUnikt Täcke - Pink HeavenUnikt Täcke - Lilac LimeUnikt Täcke - Vintage BlueUnikt Täcke - Indigo Swirl

Något som präglar Udda Tina är alla unika produkter som det bara finns en utav. Dessa är Tina ständigt på jakt efter och gärna får det lov att vara återvunnet material och saker med historia och själ. Dessa unika plädarna är en klar favorit, de är gjorda av vackert handquiltat tillvarataget tyg från Indien. Tekniken med de handbroderade stygnen heter Kantha och den skapar vackra levande mönster och gör varje täcke unikt. Täckets sidor är ofta gjorda i olika tyg och ibland även lappade, båda sidor kan användas som framsida vilket gör det upp till dig att välja vad du tycker bäst om. Passar utmärkt som både överkast, filt och deko = we love vintage!

Njut av lördagen och kom gärna förbi och hälsa på i butiken,
Cecilia, Udda Tina i Malmö