Tips på påskutflykt!

Påsken är inte bara en tid för massor med godis och god mat utan också en tid för utflykter – idag tänkte vi därför tipsa om en av Udda Tinas fantastiska återförsäljare: Karl Fredrik på Eklaholm i Hagestad ute på Österlen.

 

Karl Fredrik Eklaholm

Hos Karl Fredrik hittar du inredning, konst och blommor till såväl hemmet som trädgården – bland annat Udda Tinas marockanska kakelplattor, krukor och andra detaljer till trädgården! Lokalerna är varsamt renoverade häst-och grisstall vars historia sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Eklaholms anor sträcker sig dock ända tillbaka till 1600-talet. Gården ligger i byn Hagestad mellan Ystad och Simrishamn.

 

Karl Fredrik EklaholmHär hittar du antikviteter handplockade från Franska Rivieran, blommor och växter från de bästa odlarna i närområdet och i konstgalleriet som ligger i anslutning till butiken kan du utforska vacker konst.

 

IMG_6212

Karl Fredrik Eklaholm

Karl Fredrik Eklaholm

IMG_6215

Karl Fredrik Eklaholm

Karl Fredrik EklaholmLjuvligt – eller hur?! :)

..och när vi ändå tipsar om påskutflykter – en given utflykt är såklart Udda Tinas STORA lagerförsäljning! På Annandag påsk den 28/3 slår vi upp dörrarna till våra lagerlokaler på Hemsögatan 12 i Oljhehamnen i Malmö. Där kommer ni att hitta bl.a. marockanskt kakel, mosaikbord, korgar, krukor, marockansk keramik och mattor till riktigt bra priser!

 

inbjudan

 

VARMT VÄLKOMNA!

Ps. Vi tar kort! :)