Underbara skåp från Indien

Udda Tina Skåp - Nr.4 Vintage LoveUdda Tina Skåp - Nr.2 Vintage LoveUdda Tina Skåp - Nr.1 Vintage LoveUdda Tina Skåp - Nr.3 Vintage Loveskåp3-2skåp3

Godmorgon måndag!

Ni har säkert inte missat att vi har fått en spännande leverans från Indien. Denna gången fick vi bland annat några stora riktigt fina skåp som jag vet att många av er varit nyfikna på. Nu ligger dom uppe i webshopen så ni kan klicka runt här och titta. Om du letar efter den där möbeln som gör att hemmet och inredningen känns mer personlig och unik kanske ett av dessa skåp kan vara just det.
Udda Tina jobbar med att hitta och välja ut unika vintage möbler som har det där lilla extra och som ingen är den andra riktigt lik. Skåpen har alla unika detaljer som sticker ut och gör det där lilla extra för helhetsintrycket, som tex den lilla utskurna girlanden med blommor och blad eller ett underbart handtag eller en handmålad detalj. Att ta vara på detta unika hantverk och den kultur som ligger bakom är verkligen essensen och glädjen i arbetet med att hitta möblerna.

Ta måndagen med storm,
Cecilia, Udda Tina i Malmö