Favoriter från webbshoppen

Idag tänkte jag att jag skulle visa er några favoriter från webbshoppen – där ni hittar allt ifrån unika vintage mattor och möbler från Indien till accessoarer och charmiga inredningsdetaljer från märken som Rice, Gerbera och Rif Design.

 

Först ut: det här fatet från Rif Design för 565:-

Marockansk keramik

 

Ett vackert fat med silverkant från Rif Design gjord i marockansk keramik. Underbar att servera på eller varför inte ha som lyxig inredningsdetalj?

 

Vi får många frågor om vår marockanska keramik från Rif Design (som Udda Tina driver), så därför tänkte jag passa på informera er om några saker som kan vara bra att veta:

1. Rif Design är ett etablerat varumärke med stor passion för kvalitet och produktkänsla som syns i många bloggar och inredningsreportage och levererar varor till ett flertal butiker, däribland Åhléns.

2. Färgerna som används till Rif Designs produkter är helt fria från bly och kommer ifrån certifierade leverantörer.

3. Samtliga bruksföremål från Rif Design är gjorda i vitlera som är väldigt hållbar och tål både diskmaskin och micro. Rödlera är inte lika tålig och rekommenderas inte att användas till bruksföremål – se därför upp med oseriösa leverantörer som inte har kunskap om keramiken eller kontrollerar så att färgen är fri från bly.

4. Sist men inte minst så använder sig Rif Design självklart av leverantörer som inte använder barnarbete och följer landets lagar enligt ledighet och arbetstider.

Vintage väggskåp: 1899:-  (endast ett exemplar)

Indiskt skåp

 

Charmigt indiskt väggskåp med glasdörr, sliten finish och kakelplattor – lika fint på väggen som ståendes på golvet.

 

Marockanska tofflor: 249:-

tofflor_W4C1019-768x1024

 

De här marockanska tofflorna gjorda i mjukt läder med paljetter är lika fina som de är sköna.

 

Beni Quarain-matta: 4200:-

BENI-OUARAIN-NR-4

 

Vacker handvävd marockansk matta i ull – finns endast i ett exemplar.

 

Handmålat träskrin: 195:-

skrin_2-768x1024

Handmålat träskrin med ljuvliga paisleydetaljer. Skrinet har två fack inuti och passar perfekt att förvara smycken eller andra små saker i.

 

En underbar lördag önskar,

Line, Udda Tina i Lund